Wat doen we

U bevindt zich hier: Home | Organisatie | Wat doen we

Wat doen we


Bij Quartz werken gedreven professionals. Waarom ze voor onze organisatie hebben gekozen? Omdat ze dezelfde ambitie hebben: samen werken aan zorg van deze tijd. Slimme, doelmatige zorg, helder en strak georganiseerd. Dicht bij de patiënt in de regio Helmond. Ons team bestaat uit mensen die heel goed weten waarover ze het hebben. Vrijwel allemaal zijn ze afkomstig uit de zorg. De ontwikkelingen in de praktijk volgen ze op de voet. Ook letterlijk, want vaak staan ze er zelf nog met één been in. Zo kunnen ze hun ogen en oren goed de kost geven: wat gaat er goed en wat kan beter?

Ketenzorgprojecten

Door over de muren van instellingen heen te kijken en mensen met elkaar te verbinden, brengt Quartz steeds meer samenhang in de zorg. Dat gebeurt in de vorm van programma’s en projecten. Vaak komt het initiatief daarvoor bij de professionals zelf vandaan. Bij Quartz lopen we nu eenmaal graag voorop.
Onze projecten zijn concreet en sluiten nauw aan bij de praktijk. Zo komt de zorg echt vooruit. Van papieren tijgers houden we niet. Daarom ondersteunen we onze partners bij de uitvoering van een project. Ook evaluatie en effectmetingen zien we als een vanzelfsprekend onderdeel van onze aanpak. En we blijven graag betrokken, ook als het project is afgerond. De verbinding blijft.