Elkerliek

U bevindt zich hier: Home | Partners | Elkerliek

Elkerliek

Het Elkerliek is een regionaal ziekenhuis dat kwalitatief, hoogwaardige, gastvrije en servicegerichte zorg biedt. Het Elkerliek richt zich op drie speerpunten: jonge gezinnen, vitaliteit/preventie en zorg voor ouderen. Sinds 2013 heeft het Elkerliek het keurmerk ‘senior vriendelijk’. Het ziekenhuis zorgt ervoor dat de zorg goed aansluit op de specifieke zorgbehoefte en -vraag en van de (kwetsbare) oudere.

Medische staf

De Medische Staf is in de afgelopen jaren sterk uitgebreid met vooral jonge specialisten. Binnen de Medische Staf ontstaan steeds meer multidisciplinaire samenwerkingsvormen, wat zich vertaalt naar thema-spreekuren. Het belang van een goede samenwerking met de eerste lijn wordt breed gedragen. Leden van de Medische Staf participeren in diverse werkgroepen van Quartz

Locaties

De hoofdvestiging van het Elkerliek staat in Helmond. In Deurne staat het dagziekenhuis met poliklinieken en dagopname na een kleine operatie. Ook is hier het Dialysecentrum gevestigd. In Gemert kunnen patiënten terecht bij de polikliniek in gezondheidscentrum Palissade en in Asten bij gezondheidscentrum Campanula. Hierdoor kan het Elkerliek haar patiënten dichtbij huis helpen.

Naar de website van het Elkerliek ziekenhuis.